Satsang

Satsang v Sanskritu pomeni srečanje z resnico. Resnico, ki je neomajna vseobsegajoča se prisotnost, ki nima teže osebnosti.

Da bi prišli do takšnega spoznanja, je potrebno imeti gorečo željo in voljo do same resnice. Živimo življenje dualnosti ter ločenosti in to nam povzroča trpljenje, ki mu pravimo JAZ in moj svet.

Ko pridemo na Satsang je potrebno izpostaviti vse. Vse, za voljo resnice! Da bi spoznali kdo smo, moramo najprej videti kaj nismo. Da bi videli kaj nismo, moramo biti resnično iskreni s samim seboj in si povedati resnico, točno takšno kot je v danem trenutku.

Velikokrat se bojimo povedati našo resnico, ker smo, ko smo kdaj povedali to kar občutimo ali kako doživljamo svet, bili ne sprejeti ali obsojani s strani bližnjih prijateljev ter sorodnikov. Zato smo vajeni lagati sebi ter drugim, da bi bili videni ter sprejeti.

Znotraj sebe pa še vedno trpimo, hkrati pa vemo globoko v sebi, da temu ni tako in si lažemo znova in znova ter si pripovedujemo zgodbe takšne in drugačne, da bi se pomirili ter občutili sprejetost s strani sveta v katerem živimo.

Da bi se končalo trpljenje za samega človeka, si je potrebo priznati, da si lažemo in tako izpostaviti svojo resnico v katero verjamemo, ne glede na to kakšna je. Seveda je zato potrebna zrelost ter želja za resnico!

Na Satsangu je dobrodošla vsaka vaša zgodba in vsaka vaša nejasnost, ki jo nosite globoko v vašem srcu. Na Satsangu se mora resnično izpostaviti vse. Za vsakega, ki ima dovolj pretvarjanja in laganja samemu sebi, je nastopil čas, da odkrije pravo resnico. Resnico, ki ne nosi teže osebnosti in je vedno sveža in radostna bit tvojega sebstva. Taka resnica ni pogojena s strani sveta v katerem živimo in je ultimativna resnica tvojega sebstva, ki mu pravim pravi JAZ.nE ZAMUDITE

Prihajajoči dogodki

jan - mar

21.1-3.3

NPH - napredna pogovorna hipnoterapija

Ljubljana, Slovenija

november

19.11

To si ti

Ljubljana, Slovenija

sep - dec

30.9-16.12

Terapija pristop k rešitvi - VSA MESTA ZASEDENA

Ljubljana, Slovenija

SEPTEMBER

1.9-6.9

Roger Castillo

maribor, Slovenija

APRIL

16.4

Ponovno odkrijte srečo v sebi

Ljubljana, Slovenija

(Visited 234 times, 1 visits today)