ODPRI SE GLOBALNI ODPRTOSTI IN SPOZNAJ KDO SI!

Odpri se globalni odprtosti in spoznaj, kdo si je delavnici nedualne naravnanosti.

Kaj je nedualnost? V nedualnem spoznanju odkrijemo našo pravo naravo. Našo esenco, ki je bila prisotna že pred prvo mislijo o tem, kdo smo.

V resnici smo pogojeni z strani sveta v katerem živimo in tako vemo samo iz našega spomina kdo smo. Resnica je nekoliko večja od same misli, v katero verjamemo. Misel je le kot nek objekt, ki se pojavi v tvojem zavedanju, kar pomeni, da nisi misel, temveč odprta, brezčasna zavest, ki se zaveda vsake tvoje misli. Zavest je sama po sebi transparentna in je v resnici naše resnično telo. Mi verjamemo, da smo to telo, in da se tukaj naša zgodba konča. Ko se zgodi spoznanje in se transcendira ta ujetost o tej omejitvi, se znajdemo povsod. Opazimo, da je ločenost bila le ena velika iluzija, v katero smo verjeli.

Da bi se ta transcendenca o tem, kdo smo, zaključila, se je potrebno odpreti tej globalni resnici, in takrat ugotovimo, da gore in nasploh ta svet ni bil nikoli tam nekje zunaj. Spoznamo, da je vse to samo izraz naše brezčasne zavesti.

Če želite raziskati zase, kako se odpreti tej brezčasni prisotnosti, ste vabljeni!

Urnik: 23.3.2024

Prvi del eventa: od 10h do 11:30 h

malica: od 11:30 do 13h

drugi del eventa: od 13h do 15h

Cena eventa: 60 eur

 

Naslov: Ulica Jana Husa 1, 1000, Ljubljana

P.s. Prostor kjer se bo odvijal dogodek je v AMD avtošoli. 

 

Ker je število udeležencev omejeno je potrebno rezervirati svoje mesto s predhodnim nakazilom 20 eur. Ostalo se lahko poravna na dan dogodka.

Tisti, ki bi se radi udeležili srečanja mi napišite na email: alex.marinc92@gmail.com

(Visited 74 times, 1 visits today)