TERAPEVTSKI PRISTOP K REŠITVI

Terapevtski Pristop k rešitvi je terapija, ki povezuje hipnotično delo s poslušanjem ter izpraševanjem. Delo temelji na poglobljenem izpraševanju ter iskanju rešitve za vašega klienta.

Terapevtski Pristop k rešitvi sem poimenoval jaz. Učil sem se od različnih mojstrov in tako nekako odkril svoj pristop, ki deluje zamene in za moje kliente. Velika večina veščin izhaja od zelo znanega hipnoterapevta Dr. Miltona H. Ericksona. Imel sem dva mentorja, ki sta bila tudi direktno njegova učenca v zgodnjih sedemdesetih letih.

To je zelo drugačen pristop kot ga ima velika večina terapevtov v današnjem času. Veliko terapevtov danes se osredotoča na problem in ne na rešitev.

Tukaj se boste naučili kako komunicirati na način, da izvabite vire, ki jih vaš klient potrebuje za razrešitev svojega problema. Naučili se boste, da ima vaš klient vse potrebne vire že v sebi in da se vi kot terapevt lahko sprostite ter dovolite vašemu klientu, da zaključi težavo za sebe.

Takšen pristop prinese klientu zaupanje v sebe in ne v terapevta. Kar pomeni, da na zavednem in nezavednem delu klient gradi odnos s samim seboj in ne s terapevtom, ker vsakič odkrije rešitev za svojo težavo vsebi. To je zelo spoštljiv odnos med terapevtom in klientom, ki prinese trajne rezultate.

Ko se odmaknemo od tega, da je terapevt ekspert in daje terapevt ta, ki mora razrešiti težavo za svojega klienta se začne resnično dogajati prava revolucija v vašem delu ter pristopu.

Spremembe se začnejo odvijati z rapidno hitrostjo, ker ni več osebnega vpletanja v samo delo. “Jaz terapevt ti lahko pomagam”, to popolnoma odpade in delo postane bolj navdihujoče in prijetno tako za klienta kot tudi za samega terapevta. 

Šola traja tri mesece. V tem času boste delali na sebi in imeli svojo izkušnjo poglobljenega transa ter dela s samim transom, da bi ta proces resnično zaživel v vas.

Imeli bomo Facebook zaprto skupino kjer bomo odgovarjal na vaša vprašanja in boste imeli možnost povezovanja ter vaj. imeli bomo tudi Facebook live na vsake toliko časa, da preverim kje ste in tako odgovorim na vaša vprašanja. Imeli boste tudi možnost skupinskega dela in vaje ena na ena.

Ko boste enkrat deležni programa in boste šolanje zaključili imate vedno brezplačni dostop do vseh video klicev in šolanja.

Učenje bo potekalo na vašem podzavestnem delu, kar pomeni, da bo vaše delo postalo zelo intuitivno in počasi boste gradili trdnejši odnos z vašim nezavednim delom in tako pridobivali vse več zaupanja v sam proces.

Tukaj bo vsak za sebe odkril svoj edinstveni pristop k terapiji – Terapevtski Pristop k rešitvi.

Ker smo si kot bitja različni to pomeni, da drugače delujemo, dojemamo in razmišljamo. Bilo bi nesmiselno učiti vsakega od vas enakega pristopa. Nekdo od vas se bo znašel v izpraševanju, nekdo v učnih zgodbah, nekdo v uporabi besed, ki jih klient izreče in nekdo bo kombiniral vsega po malem. Vse to in se več vam bo predstavljeno, ampak vsak od vas bo delal na svoj edinstveni način. Terapevtski Pristop k rešitvi je resnično umetniško delo, ker jo bo vsak posameznik izvajal na svoj edinstveni način.

Kaj boste pridobili?

Nikoli več ne boste potrebovali skripte, da boste izvajali terapijo.

Zelo enostaven pristop, ki bo zaživel unikatno pri vsakem od vas.

Kreativno delo ki vas bo očaralo in vam pripeljalo nasmeh na obraz.

Samostojno in samozavestno boste razvili svoj terapevtski pristop.


UČNI PROGRAM

1 Poglobljeno izpraševanje, ki izzove hipnotični trans in skrite težave

2 Izpraševanje na način, da izzove rešitev za klienta, da bi se težava resnično zaključila

3 Osredotočanje ter absorbcija in delo s transom

4 Vodenje klienta v trans na podlagi raziskave, ki smo jo predhodno naredili

5 Iskanje rešitve v transu za klienta

6. Pripovedovanje zgodb z globokim sporočilom, ki na podzavestni ravni razreši težavo za klienta

7. Miltonovo pripovedovanje zgodb, ki klienta neposredno že vleče v trans

8. Pomoč pri fizičnih ter kroničnih bolečinah

9. Razreševanje travme in čustvene bolečine

10. Delo z otroci in vodenje k razrešitvi

11. Izkrivljenost časa in delo s časom

12. Levitacija roke, ki nosi globoko modrost

 

Na tečaj se lahko prijavi vsak, ki ima željo in voljo pomagati drugim ter sebi. Vsak terapevt, ki že opravlja kakršnokoli terapevtsko delo, saj mu bo ta pristop samo se obarval in poglobil rezultate z njegovimi klienti. Vsak, ki si želi izboljšati svoje življenje in zaključiti trpljenje za samega sebe.


“Problem je le naučena omejitev.”

Milton Erickson M.D

URNIK


SEPTEMBER (od 9h do 12h)

30.09.2023

OKTOBER (od 9h do 12h)

7.10.2023

14.10.2023

21.10.2023

28.10.2023

NOVOMBER (od 9h do 12h)                                                             

4.11.2023

11.11.2023

18.11.2023

25.11.2023

DECEMBER (od 9h do 12h)

2.12.2023

9.12.2023

16.12.2023

(Visited 214 times, 1 visits today)