TO SI TI

Na tem srečanju se bomo poglobili v tišino našega sebstva. 

Sebstvo je naše resnično telo, ki obstaja tudi, ko ideja o nas samih ne obstaja. Da bi to lahko zaznali, je potrebno pogledati nekoliko drugače kot smo vajeni. 

To, da smo samo fizično telo, je velika zmota, v katero verjamemo leta in leta, in zaradi tega prepričanja ter splošne ideje, ki jo nosimo o sebi, smo velikokrat v strahu in napetosti. Velikokrat se sploh ne zavedamo te napetosti, ker smo je tako vajeni, da je postala del nas.

Ko začnemo raziskovati to globljo resnico, tudi ta napetost začne počasi popuščati in se znajdemo v večjem miru in pa tudi večjem zadovoljstvu. Ugotovimo, da je tudi naše telo popolna zavest in, da ne obstaja ločnica med telesom in zavestjo. Na koncu spoznamo, da telo in naših pet čutil ni nič drugega kot ena sama zavest. Takrat se izgubi lokalizacija, kjer smo se zaznavali celo naše življenje, in se tako znajdemo v brezmejni prisotnosti sedanjega trenutka, ki ni nikoli in ne bo dotaknjen s strani sveta, v katerem živimo. 

Pojavi se spoznanje, da se svet poraja znotraj tebe in da ti nisi bil nikoli lokaliziran v samem svetu, kot si verjel/a celo svoje življenje.

 

Vabljeni

Alex

 

Urnik: 10.6.2023

 

Prvi del eventa: od 10h do 11:30 h

malica: od 11:30 do 13h

drugi del eventa: od 13h do 14:30 h

Naslov: Ulica Jana Husa 1, 1000, Ljubljana

P.s. Prostor kjer se bo odvijal dogodek je v AMD avtošoli.

 

Cena eventa: 40 eur

 

Ker bo število udeležencev omejeno je potrebno rezervirati svoje mesto s predhodnim nakazilom 10 eur. Ostalo se lahko poravna na dan dogodka.


Tisti, ki bi se radi udeležili srečanja mi napišite na email: alex.marinc92@gmail.com


(Visited 59 times, 1 visits today)